Η ιστορία της AGU

Η ιστορία της AGU

Ο σύζυγός μου και εγώ επιθυμούσαμε ένα μωρό για πολύ καιρό. Και, τότε ξαφνικά, έμεινα έγκυος! Δεν υπήρχε κανένας στον πλανήτη πιο ευτυχισμένος από εμάς! Κάθε μέρα μιλούσαμε για το μωρό μας. Φανταζόμασταν τα μικρά δαχτυλάκια του, τα χέρια και τα πόδια του. Σκεφτόμασταν πώς θα το φροντίζαμε, πώς θα προσπαθούσαμε να του δώσουμε ό, τι καλύτερο.

Αυτοί ήταν οι μαγικοί εννέα μήνες! Τελικά ήρθε η στιγμή που το μωρό μας γεννήθηκε, και ήταν σαν ένα θαύμα! Ήταν σαν χθες που ήταν μέσα στην κοιλιά μου, και σήμερα κλαίει, χτυπά τα μικρά του πόδια και χρειάζεται τη ζεστασιά και τη φροντίδα μου. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήμασταν σίγουροι ότι ήμασταν έτοιμοι για οτιδήποτε. Αλλά η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική ... το μωρό χρειαζόταν συνεχή φροντίδα, έπρεπε να ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα σίτισης, να μαγειρεύουμε καθημερινά ,να ελέγχουμε τη θερμοκρασία στο φαγητό του αλλά και στο νερό την ώρα του μπάνιου, να το βοηθάμε να κοιμάται σωστά… Και δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για τις ημέρες που το μωρό ήταν άρρωστο!

Σε τέτοιες στιγμές χρειαζόμουν βοήθεια από έναν πραγματικό ειδικό. Ο σύζυγός μου και εγώ αναζητούσαμε τρόπους για να κάνουμε αυτές τις διαδικασίες πιο εύκολες τόσο για το μωρό όσο και για εμάς. Περάσαμε πολύ χρόνο για να βρούμε τις σωστές συσκευές και τα gadget: η δυσκολία ήταν ότι καμία εταιρεία δεν μπορούσε να μας προσφέρει όλες τις απαραίτητες συσκευές που χρειαζόμασταν μαζί. Κάθε φορά έπρεπε να ψάχνουμε για τα κατάλληλα προϊόντα, μελετώντας την ιστορία της κάθε εταιρείας, την ποικιλία της καθώς και τα σχόλια των χρηστών. Έχοντας περάσει πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο, ανακαλύψαμε ότι όχι μόνο εμείς αλλά και άλλες οικογένειες έχουμε ένα τέτοιο πρόβλημα. Ο σύζυγός μου που εργάζεται με ιατρικό εξοπλισμό, εμπνεύστηκε από την ιδέα της δημιουργίας μιας πλήρους σειράς απαραίτητων συσκευών για νεογέννητα μωρά βάσει των τελευταίων εξελίξεων.

Έτσι εμφανίστηκε μια σειρά συσκευών για νεογέννητα - AGU (Advanced Growing Up).  Τώρα μπορούμε να φροντίζουμε καλύτερα τα μωρά μας, οι μαμάδες είμαστε πιο ήσυχες και εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις μας και το πιο σημαντικό, έχουμε περισσότερο χρόνο για να αφιερωθούμε στα μωρά μας και στους εαυτούς μας.


Εκτύπωση   Email