ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πότε τα παιδιά ξεκινούν να βουρτσίζουν τα δόντια μόνα τους;

Πότε τα παιδιά ξεκινούν να βουρτσίζουν τα δόντια μόνα τους;

Θα έχετε αναρωτηθεί αρκετές φορές για το πότε τα παιδιά πρέπει να ξεκινήσουν να βουρτσίζουν τα δόντια μόνα τους. Ωστόσο, δεν υπαρχει συγκεκριμένη ηλικία καθώς κάποια παιδιά ξεκινούν πιο νωρίς και αλλά πιο αργά.

Οι νικητές του διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού

📯And the winners are...📯

📣Ο διαγωνισμός της AGU ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και η κλήρωση🗳 ανέδειξε 3 τυχερούς που κερδίζουν 3 υπέροχα δώρα🎁 για το παιδί‼️

Πότε ένα μωρό είναι έτοιμο να ξεκινήσει στερεές τροφές;

Πότε ένα μωρό είναι έτοιμο να ξεκινήσει στερεές τροφές;

Όσο ένα μωράκι μεγαλώνει, τόσο το μητρικό γάλα δεν είναι αρκετό για να καλύψει όλες τις ανάγκες του. Πολλοί γονείς αναρωτιούνται για το πότε ένα μωρό είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις στερεές τροφές. Υπάρχουν πολλές απόψεις ενώ επίσημοι φορείς αναφέρουν ότι ένα μωρό μπορεί να αρχίσει να τρώει στερεές τροφές μεταξύ της 17ης και 26ης εβδομάδας.

Η φροντίδα του μωρού δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστική

Η φροντίδα του μωρού δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστική

Οι καινοτόμες τεχνολογίες έχουν αλλάξει δραματικά τη φροντίδα του μωρού. AGU σημαίνει περισσότερη άνεση για το παιδί, ευκολότερη ζωή για τους γονείς και νέες ευκαιρίες για βελτίωση και εμπλουτισμό της καθημερινότητας. Εργονομικό και πρακτικό στη χρήση, με προηγμένες εφαρμογές, απλοποιεί τις καθημερινές διαδικασίες και εξασφαλίζει πλήρη απόλαυση σε κάθε επίπεδο.

Εύκολες και νόστιμες συνταγές για μωρά: Μοσχαράκι με λαχανικά

Εύκολες και νόστιμες συνταγές για μωρά: Μοσχαράκι με λαχανικά

Όλοι οι γονείς θέλουν τα μωράκια τους να τρώνε φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό με όλα τα θρεπτικά συστατικά. Η καθημερινότητα όμως με ένα μωρό και οι δουλειές εκτός σπιτιού έχουν ως αποτέλεσμα οι γονείς να ψάχνουν εύκολους και γρήγορους τρόπους να παρασκευάζουν φρέσκο φαγητό για τα μωρά τους.

Η ιστορία της AGU

Η ιστορία της AGU

Ο σύζυγός μου και εγώ επιθυμούσαμε ένα μωρό για πολύ καιρό. Και, τότε ξαφνικά, έμεινα έγκυος! Δεν υπήρχε κανένας στον πλανήτη πιο ευτυχισμένος από εμάς! Κάθε μέρα μιλούσαμε για το μωρό μας. Φανταζόμασταν τα μικρά δαχτυλάκια του, τα χέρια και τα πόδια του. Σκεφτόμασταν πώς θα το φροντίζαμε, πώς θα προσπαθούσαμε να του δώσουμε ό, τι καλύτερο.

AGU - Advanced Growing Up

Το AGU σημαίνει περισσότερη άνεση για το παιδί, ευκολότερη ζωή για τους γονείς και νέες ευκαιρίες για βελτίωση και εμπλουτισμό της καθημερινής ζωής. Εργονομικό και πρακτικό στη χρήση, με προηγμένες εφαρμογές, απλοποιεί τις καθημερινές διαδικασίες και εξασφαλίζει πλήρη απόλαυση σε κάθε επίπεδο.

Πολιτική Cookies | Πολιτική Απορρήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ

Ανδρέα Μεταξά 6,

Κ.Κηφισιά - 14564

210 62 41 400

info@agu-baby.gr